Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Ok. Eerlijk is eerlijk. Dit plaatje zier er een beetje dramatisch uit. Wellicht dramatischer dan ik mij voel :). Ik heb al een heeeeeele lange tijd hier niks meer gepost. Ik kan allerlei excuses verzinnen maar ik had gewoon geen zin. Echt geen zin. Ik was klaar met de fotografie. Ik ben ondertussen bezig met een hoop andere dingen en ik verwaarloosde deze plek. Soms dacht ik, ach ik delete gewoon de hele hap en andere dagen dacht ik, maar ja wie weet maak ik een doorstart of een herstart… 

En BOEM nu is het 2022 en komt er weer wat energie of noem het zin terug. Misschien is het de resultaat van de YIN tijd.  Van een tijdje naar binnen gekeerd te zijn geweest dat er nu weer ruimte komt voor daar buiten. Nee ik ben niet depressief geweest. Ook geen burnout gehad. Niet overspannen geweest. Maar het was gewoon wel even klaar allemaal. En ik hink nog steeds een beetje op twee benen. Want ergens ben ik klaar met social media/websites/blogs. Ik ben ook nauwelijks op Facebook en Insta geweest. Het boeit me gewoon niet meer zo. 

Maar er komen nieuwe interesses boven drijven. Ik ben mij gaan verdiepen in lichaamswerk, human design, tekenen. En dus is er nog steeds wat, wat er misschien wel weer uit moet. Dus site een beetje aangepast  en de deur nog maar niet dicht gedaan. 

Plaats een reactie