En….aktie

Het heeft even geduurd. En dat even is dan, zeg maar gerust, een understatement.

Tot eergisteren kwam er niks uit mijn handen. Het volgen van de online yogalessen werden sporadischer. Toch niet echt fijn als er steeds iemand de kamer binnenkomt. Fotograferen kon niet. Ik bleef in de wat ik noem “hmm tja” modus hangen. Ik ben bijna nooit chagrijnig, maar ik was nu niet echt leuk te noemen. Ik zat mezelf in de weg.

Gratis online cursussen en andere tips bleven ongeopend in mijn inbox hangen. De dagen kwamen en gingen voorbij. Boeken werden geopend en weer gesloten. Geen tijd en ook geen zin. Ik was niet vooruit te branden. Bleef zoeken op Netflix naar DE leuke nieuwe serie. Maar ook dat was het niet.

Tot drie dagen geleden.  Ik vond mezelf zo irritant worden dat ik mezelf echt een schop onder mijn kont moest gaan geven. Het is een hele gekke tijd geweest, op meer dan 1 vlak en ik zat mezelf in de weg.

Eerst weer begonnen met hardlopen. Op de een of andere manier doet me dat altijd goed. Maar ik ben niet een natuurlijke hardloper. Ik moet mezelf er altijd toe zetten.

Wat wil ik nou? En waarom voel ik me zo. Ik heb hier geen zin meer in. Er moet iets gebeuren. En uiteindelijk ontdekte ik wat er was. Er was geen structuur. Voor het eerst was er geen harde deadline. Normaal is mijn dag/week redelijk gepland. Er is wel wat uitloop mogelijk, maar ik moet zo laat op. Dat en dat moet gedaan worden. Hond naar de opvang. Boodschappen. Weekplanning. Werken. En nu… tja boodschappen kunnen nu. Maar ook straks. Het maakt niet uit hoe laat de hond uitgaat. Gek werd ik ervan.

Dus.

Het is tijd om weer een schema te hebben. En om onder mijn steen vandaan te kruipen.

Ik ga een aktieplan maken:

  • Moederdagalbum maken 2x
  • Fotoalbum voor Sofie maken (ze wordt 16 en ik wil een overzichtsalbum maken)
  • Fotoalbum voor een klant maken
  • Fotoalbum voor een eindexamen kandidaat maken (over de hele schooltijd)
  • Nieuwe manier van fotoalbums maken gaan introduceren

Morgen ga ik delen hoe ik mijn Moederdag albums ga maken. Goed om weer een doel te hebben. Tot morgen ;D

Plaats een reactie