Dag 21 in mijn zoektocht naar inspiratie | Waylon

Je hebt er wellicht even op moeten wachten (drumroll….. ahum, 😉 maar vandaag dan toch echt inspiratie nr 21

En dat is…. Waylon. 

Mijn kids lachen me uit want tja laat ik eerlijk zijn, ik was absoluut geen fan van hem. Ik vond hem overdreven, op zijn teentjes getrapt. Dat gedoe met Ilse (waar ik ook heel graag naar luister) en soms bij de Voice… hmm tja….

inspiratie-waylon

Maar toen… op de een of andere manier, is dit jaar anders. Is het dat hij wat ouder is geworden? Wat minder overdreven doet? ‘K weet het niet. But he grows on me… a lot… en toen kwam ik ergens een filmpje tegen waar hij… Love me zingt… 

Ik las dat zijn nieuwe album uitkwam… En ik hou enorm van Country music, bring on Garth Brooks and others… dus gelijk met Spotify opgezocht.

Ik vind het een heerlijk album. Hij staat op repeat. Vervolgens dacht ik, laat ik hem dan ook wat beter te gaan bestuderen. Want als ik van zijn muziek ga houden, dan wil ik ook weten wie hij is. 

En zoals zo vaak het geval is, past de waarheid bij die fase in je leven. Wij woonden in het buitenland. Zagen de Voice nooit, maar las er wel eens wat over. Hetzelfde over het songfestival gedoe. En als ik nu zijn auditie zie bij Holland’s got talent bekijk, dan zie ik iemand met passie. En voor mensen met passie smelt ik. 

Wat een lef om te gaan waarvoor je wilt staan, geen concessies te doen! Ik ga daar een beetje van lenen voor 2020. Het loont dus om verder te gaan kijken dan je neus lang is. 

Plaats een reactie