Werkwijze

Hoe gaat het allemaal in zijn werk? 

Consult

We hebben altijd eerst een telefonisch gesprek.

Ik wil je een beetje leren kennen en weten wat je wensen en verwachtingen zijn.

Welk eindproduct heb je in gedachten? Wat vind je mooi aan jezelf en wat niet? Wat zou je geretoucheerd willen hebben? Al dat soort dingen komen aanbod.

Wat neem je mee?

In het consult hebben we het ook over de styling en visagie. Wat doe je aan? Afhankelijk van je shoot vraag ik je om verschillende outfits mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een jeans met een blouse, een mooie jurk, een rok met een top of een mooie avondjurk.

Aangesloten kleding staat het mooiste op foto’s en mocht je dan denken, ja maar ik heb een buikje in die  jurk.  Geen probleem daar komt het effect van goed poseren om de hoek kijken.

Voorbereiding

Als je je haar verft, zorg dan dat je dat ongeveer een week van tevoren je haar kleurt.

Afhankelijk van of je een visagiste boekt, kom je al opgemaakt naar de studio of wordt je daar op gemaakt. Het is fijn als je lippen niet te droog zijn. Verzorg ze een beetje extra de dagen voorafgaand aan de shoot.

En denk aan je nagels. Je kunt je nagels lakken of niet. Maar zorg dat er geen afgebladderde nagellak op zit.  Vaak staat een neutrale basiskleur heel mooi en verzorgt.

Haar en make-up

Je hebt de mogelijkheid om een professionele visagiste in te huren. Zij zal dan je haar en make-up verzorgen voor de fotoshoot. Denk er van te voren wel even over na hoe je qua makeup op de foto wil. Draag je in het dagelijks leven makeup? En/of lippenstift?

Het is absoluut niet nodig om van een visagiste in te huren om mooie foto’s te krijgen. Maar als jij je er mooier door voelt dan straal je dat ook uit. En laten we eerlijk zijn, het is ook een heerlijk verwenmoment. 

Fotoshoot

En dan is die dag daar. Iedereen is een beetje zenuwachtig. Tenslotte sta je niet elke dag voor de camera en dan ook nog in een studio met studiolichten.

Ik weet hoe het voelt. Ik begeleid je. Ik laat je zien hoe je moet staan, hoe je je armen houdt. Ik zie als die oorbel niet helemaal goed hangt. Kortom: I have your back.

Ik poseer je. En als je dan denkt ja maar dat ziet er toch niet natuurlijk uit. Kijk naar de foto’s op deze website. Al deze mensen zijn geposeerd. Ik ben als het ware jouw spiegel.

Onthulling/reveal

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, krijg je je foto’s te zien in persoon of in een online gallerie.

Ik kijk er naar uit om jou te fotograferen

Ik lever je foto’s waar je met plezier naar zult kijken.

Consult

Wil je vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Magazine

Wil je mijn digitale informatie magazine ontvangen?

Contact

Of heb je andere vragen? Bel of email me.

Ben je op zoek naar mijn prijzen? Klik dan hier.