documentaire fotografie

Er zijn zoveel redenen om het leven vast te leggen

Je ouders

Ik ga graag mee om je herinneringen vast te leggen. We leven in een tijd van snel snel. En denken altijd tijd genoeg te hebben. Maar we weten dat die dag komt waarop die ene foto niet meer gemaakt kan worden. Ik wil dat moment graag voor zijn. Laat me met je mee gaan. 

Je eigen leven

In de waan van alle dag vergeten we wel eens de kleine momenten. We zien de was die gedaan moet worden. Het huiswerk wat nog af moet. Er moet eten op tafel. Je telefoon zit vol met foto’s maar je hebt geen tijd om er iets mee te doen. Ondertussen wordt iedereen maar ouder. Zal ik eens een uurtje bij jullie het leven van alledag vastleggen? En dat in een album stoppen,  zodat je dat van je TO-DO lijstje kan strepen? 

Voor je kinderen

Wil je  het leven van een van je (studenten) kinderen laten vastleggen in een fotoboek? Of het bezoek van de kleinkinderen aan opa en oma? Of ben je (ernstig) ziek en wil je graag een album achterlaten?

Of misschien heb je geen contact meer met een van de kinderen? En wil je een boekje over jezelf laten maken om later aan hem of haar te geven

Neem contact met me op. Laten we een afspraak maken.

Fotosessie inclusief fotoalbum vanaf € 225