2019 happy new year Hilde van der Sterren portretten

2019 staat voor de deur en we doen bijna 2018 dicht. 

Wat zijn de plannen voor 2019? Ik ga het verdelen in 3 gedeeltes. 

Gezondheid – ik heb een aantal jaren Raw Food gedaan (fruit, groente, noten en zaden) en dat beviel me heel goed. In Moskou was het relatief het makkelijkst, in Dubai ging het ook wel, maar gek genoeg is het in Nederland het lastigste. Er is zoveel aanbod hier en ik laat me verleiden voor de quick fix. Even een snelle hap om weer door te gaan ipv een shake maken of zo iets. Maar in 2019 wil ik me weer richten om minder suiker en meer groente, fruit, noten en zaden. En daarnaast wil ik meer gaan sporten. Ik heb een hardloopband voor de hond dus we gaan samen vaker hardlopen ipv wandelen. 

Persoonlijke ontwikkeling – ik doe sinds kort aan Zen meditatie en dat bevalt me erg goed. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen waarin ik me wil ontwikkelen. 

Zakelijke groei – ik merk dat ik zakelijk en privé heel moeilijk uit elkaar kan houden dus daar moet ik wel iets mee doen. Ook wil ik minder tijd aan social media gaan besteden. Ik wil weer meer in het hier en nu leven. Daarnaast ga ik een heel mooi mentorprogramma in Noorwegen volgen wat (als alles goed gaat) uitmond in een expositie. Plannen genoeg. En ik ben heel blij dat ik samen met Vera nu de studioruimte deel. Ook daar zie ik mooie samenwerkingen in ontstaan. Dus bij deze alvast. PROOST op een mooi, gezond en inspirerend 2019