Voor/na

Zoals je ziet fotografeer ik mensen zoals jij en ik!

Ik fotografeer gewone mensen zoals jij en ik. En we hebben allemaal dezelfde onzekerheden. We zijn ons erg bewust wanneer er een camera op ons wordt gericht (ja ook ik). Daarnaast willen we natuurlijk mooie foto’s van onszelf hebben. En daar kom ik in beeld.  Ik zorg dat je foto’s krijgt waar je trots op bent, waar je blij van wordt.

Dus laten we eerst praten, voordat ik mijn camera pak. Wat vind je leuk aan jezelf en wat niet zo. Wat zie je als je naar foto’s van jezelf kijkt? Vertel me wat je ziet. En vertel me waar je de foto’s voor wilt gebruiken.

 

Er is een mogelijkheid om een visagiste in te huren voor de fotosessie als je wilt.

Enne….alle dames op deze pagina waren onzeker in verschillende mate. Ze vonden zichzelf niet fotogeniek en zeiden “ik sta nooit mooi” op foto’s. Wat zie jij als je naar deze foto’s kijkt?

Weet je wat ik misschien wel het allermooiste aan mijn werk vind? De transformatie. En dan bedoel ik niet letterlijk de voor en na. Nee ik bedoel de ‘shift’ die van binnen is gekomen. Er komt een stukje naar boven dat weggestopt was… dat stukje van; ik mag er zijn. Ik ben meer dan de petten die ik op heb. Ik ben niet alleen moeder, vrouw van, de functie die op mijn visitekaartje staat. Ik ben ook wie IK ben. Een vrouw met gevoelens, dromen en idealen. En als ik dat vuurtje weer in jou aan kan steken. Dan heb ik mijn eigenlijke doel behaald. Elke keer als jij naar deze foto’s kijkt dan herinner je je dat gevoel weer. Het empoweren van mensen is wat ik met met portretten wil doen. Dat geldt voor mannen, vrouwen en kinderen.