Voor/na

Zoals je ziet fotografeer ik mensen zoals jij en ik!

Ik fotografeer gewone mensen zoals jij en ik. En we hebben allemaal dezelfde onzekerheden. We houden niet altijd van alle onderdelen van ons lichaam en we zijn ons erg bewust wanneer er een camera op ons wordt gericht (ja ook ik). Daarnaast willen we natuurlijk goede foto’s van onszelf hebben. En daar kom ik in beeld. Ik ga samen met jou mooie foto’s maken. Zodat als je op je werk, voor school of voor je ov jaarkaart de volgende keer een foto moet inleveren je dat met plezier zult doen. 

Dus laten we eerst praten, voordat ik mijn camera pak. Wat vind je leuk aan jezelf en wat niet zo. Wat zie je als je naar foto’s van jezelf kijkt? Vertel me wat je ziet.

Kijk je alleen maar naar dat buikje, die armen? En welke pluspunten mogen juist wel naar voren komen. De juiste houding kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat je eruit ziet alsof je bent afgevallen. Je armen kunnen vanuit de juiste hoek er mooi uitzien. Daarnaast doet kleding ook een hoop. Welke neklijn flaneert je? Welke stoffen doen het goed op een foto? Daar gaan we samen over praten.

Ik bied je de mogelijkheid om een professionele haar- en make-up artieste in te huren voor de fotosessie als je wilt.

Enne….alle dames op deze pagina waren onzeker in verschillende mate. Ze vonden zichzelf niet fotogeniek en zeiden “ik sta nooit mooi” op foto’s. 

Weet je wat ik misschien wel het allermooiste aan mijn werk vind? De transformatie. En dan bedoel ik niet letterlijk de voor en na. Nee ik bedoel de ‘shift’ die van binnen is gekomen. Er komt een stukje naar boven dat weggestopt was… dat stukje van; ik mag er zijn. Ik ben meer dan de petten die ik op heb. Ik ben niet alleen moeder, vrouw van, de functie die op mijn visitekaartje staat. Ik ben ook wie IK ben. Een vrouw met gevoelens, dromen en idealen. En als ik dat vuurtje weer in jou aan kan steken. Dan heb ik mijn eigenlijke doel behaald. Elke keer als jij naar deze foto’s kijkt dan herinner je je dat gevoel weer. Het empoweren van mensen is wat ik met met portretten wil doen.