Verhalenvanger

Zou het niet mooi zijn om tekst en beeld samen in het album te gaan verweven? Je krijgt de keuze uit een aantal relevante vragen  Ik ga die vragen stellen aan degene over wie het album gaat. Vervolgens ga ik het boek voor jou ontwerpen. Hoe geweldig is het om een boek over jouw leven te hebben? Wat waren je dromen vroeger? Wat is er van die dromen uitgekomen? Wat wil je je kinderen meegeven? Maar ook voor je kind. Ik heb met mijn dochter een boekje gemaakt toen zij twaalf was. Het ging om haar muziekkeuze en mijn muziekkeuze. Haar lievelingsboek en mijn lievelingsboek. Of hoe zou het zijn om een boek te maken voor haar verjaardag, waarin haar persoonlijkheid beschreven staat. Wat waren haar gedachten, wensen en lievelingsdingen toen ze acht was? Of vijftien? Of jouw gedachten over haar? Neem contact met me op als je dit wat lijkt.

Het is een prachtig cadeau. Verhalen en foto's in een fotoalbum van iemand die je dierbaar is.

Een fotoalbum

Welke verhalen moeten niet vergeten worden? Weet jij hoe je ouders elkaar ontmoet hebben? Hoe hun omstandigheden toen waren? Wat dacht je moeder toen ze zwanger van jou was? Wat waren haar wensen voor jou? Wat wil ze de kinderen graag meegeven? Zou ze dingen anders hebben gedaan als ze had geweten dat? De tijd gaat zo hard. Je stelt het vaak steeds uit. Laat mij die stok achter de deur zijn.

Wat wil jij niet vergeten?

Stel dat jij ziek wordt, wat zou je dan voor je partner of kinderen achter willen laten? Mijn vader kreeg non hodgkin kanker toen ik begin twintig was. Er werd hem verteld dat hij nog 6 weken te leven had. . En toen dacht ik. Ik wil heel graag zijn verhalen vastleggen. Ik wil weten wat hij gezegd zou hebben op mijn toekomstige huwelijk. Of toen ik zelf ziek werd. Toen wilde ik vastleggen voor de kinderen hoe lastig bijvoorbeeld dingen soms kunnen zijn. Dat er altijd weer een morgen komt.  En dat je soms best mag spijbelen van school.. En dat er altijd weer een morgen komt.

Prijslijst

Op aanvraag

Het wordt compleet op maat gemaakt naar jouw wensen. Daarom is het wat lastig om hier een prijs neer te zetten. Maar laat je dat niet afschrikken. Neem even contact met me op. Ik kan ook albums maken van jouw foto’s of een combinatie van beide.