Portretfotografie

Mooie foto’s van jezelf

Wil je ook mooie foto's van jezelf?

Maar hoe?

Eigenlijk zou je wel eens echt mooie foto’s van jezelf willen hebben. Maar ja, hoe en wat. Ik kende een fotograaf eigenlijk alleen maar van pasfoto’s. En van die ene keer toen ik een jaar of twaalf was en mijn moeder voor mijn vader een foto voor op zijn bureau wilde. Maar dat was binnen komen, klik en de week erop kon ze de foto ophalen. 

Zo werk ik niet. Ik wil SAMEN met je mooie foto’s maken. En als je nu denkt ja maar ik ben niet fotogeniek? Kijk even naar mijn voor/na pagina . Dat zeiden die dames ook. 

Magazine style foto's

We gaan magazine style foto’s maken. Kijk eens op mijn Pinterest pagina voor inspiratie of kijk in bladen zoals de JAN, Linda, Libelle of op internet. En kijk op de foto’s op mijn website. En als je het niet weet dan is het ook geen probleem. Samen komen we er wel uit.

We doen het in overleg. Ik heb meer dan 10 ervaring dus kan je daarin adviseren.

Je hoeft niet te wachten totdat je die 5 kilo bent afgevallen. Met de juiste pose vallen die kilo’s niet op.

fotograferen = vertrouwen

Deze foto’s gaan langer dan een generatie mee. Ik heb mooie foto’s van mijn pake en beppe (opa en oma in het fries) staan die vele jaren geleden in een fotostudio in Leeuwarden zijn gemaakt. Ze zijn inmiddels overleden. Ik koester deze tijdloze portretten. De focus ligt op hen en niet op de omgeving. Hierdoor zijn ze tijdloos.

Fotograferen gaat om vertrouwen. Vertrouw je mij? Daar gaat het straks om.

“What I like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.”

Karl Lagerfeld

Hier zijn een aantal foto's van

van mensen die jou zijn voorgegaan

Garantie

Ik wil dat je volledig tevreden bent met je foto’s. En ik doe ook niet aan hard-sale. Je koopt wat je zelf mooi vindt. Daarnaast werk ik heel transparant. Er zijn geen verborgen kosten.

Keuze

Jij maakt de keuze welke foto’s je wilt hebben.

Tevredenheid

Het is voor mij heel belangrijk dat jij tevreden bent.

Ervaring

Ik wil je graag een onvergetelijke ervaring bieden.