Portretfotografie

Mooie foto’s van jezelf

Wil je ook mooie foto's van jezelf?

Maar hoe?

Eigenlijk zou je wel eens echt mooie foto’s van jezelf willen hebben. Maar ja, hoe en wat. En is het ook niet een beetje gek of overdreven?  Kijk, daar kom ik om de hoek kijken. Nee het is niet gek of overdreven en ik ga je begeleiden.

Iedereen verdiend het om mooie foto’s van zichzelf te hebben. IEDEREEN dus jij ook. En als je nu denkt ja maar ik ben niet fotogeniek? Kijk even naar mijn voor/na pagina . Dat zeiden die dames ook. 

Magazine style foto's

We gaan magazine style foto’s maken. Foto’s waar je blij van wordt en trots op bent als je ze ziet.

Samen gaan we werken aan de mooiste foto’s van jou. Wat doe je aan? Hoe sta je goed op een foto? Ik vertel het je. En je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen.

Je hoeft niet te wachten totdat je die 5 kilo bent afgevallen. Met de juiste pose vallen die kilo’s niet op.

fotograferen = vertrouwen

Deze foto’s gaan langer dan een generatie mee. Ik heb mooie studio foto’s van mijn pake en beppe (opa en oma in het fries) staan. Deze foto’s zijn gemaakt toen ze nog jong waren. Ik koester deze tijdloze portretten.

Verwen jezelf. Je bent het waard.

Ik geloof, of nee ik weet dat iedereen mooi op foto’s kan staan. Ik geloof niet in fotogeniek zijn. Fotograferen gaat om vertrouwen. Vertrouw je mij? Daar gaat het straks om.

"Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams."

Asley Smith

Hier nog een tipje van de sluier

van mensen die jou zijn voorgegaan

Garantie

Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn (wat tot nu toe gelukkig nog nooit is voorgekomen) dan bied ik je een re-shoot aan. Ik wil dat je volledig tevreden bent met je foto’s. En ik doe ook niet aan hard-sale. Je koopt echt alleen wat je zelf mooi vindt. Daarnaast werk ik heel transparant. Er zijn geen verborgen kosten.

Keuze

Jij maakt de keuze welke foto’s je wilt hebben.

Tevredenheid

Het is voor mij heel belangrijk dat jij tevreden bent.

Ervaring

Ik wil je graag een onvergetelijke ervaring bieden.