FOTO FEEDBACK

Ben je (amateur) fotograaf en wil je weleens weten waar je staat met je foto’s? Wil je met iemand anders van gedachten wisselen over je foto’s dan de directe mensen om je heen? Wil je groeien in je fotografie maar je weet nog niet precies hoe?

I am your girl. Ik ben in 2009 met mijn fotografie bedrijf begonnen en ik heb het altijd erg waardevol gevonden om van bepaalde mensen feedback te krijgen op mijn foto’s. Dat is waardoor je groeit. Een ander ziet dingen die jij niet ziet. En ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden en te zien groeien. Tijdens mijn studie Kunstgeschiedenis heb ik tijdelijk lesgegeven voor mijn vakdidaktiekpunten en dat deed ik met veel plezier.

Vandaar dat ik nu deze mogelijk aanbied. Je stuurt vijf foto’s op die jij gemaakt hebt. Ik ga de foto’s bekijken en neem mijn feedback op en stuur dat naar je terug. Op die manier kun je het een paar keer terugzien.

Foto Feedback

€ 20 voor 5 foto’s

Hoe gaat zo’n feedback?

Ik ga kijken naar verschillende onderdelen zoals exposure, voorgrond, achtergrond. Waarom heb je voor dat diafragma gekozen? Hoe zou het met een ander diafragma eruit hebben kunnen zien. Wat is je sluitertijd en wat was de reden van die sluitertijd? Wat was je ISO? Met welke lens heb je gewerkt en waarom? Hoe zit het met je licht? Draagt het bij aan wat je wil laten zien? Wat is belicht en wat is in schaduw? Waar ligt je focus? En wat ziet iemand voor het eerst als hij naar je foto kijkt? Rule of thirds, gulden ratio? Heeft je foto verschillende lagen? En hoe zou je dat kunnen bereiken?

Het is puur opbouwend. Nogmaals ik heb er vroeger (en doe het eigenlijk nog steeds) veel van geleerd. Ik kan je tips en tricks geven, weetjes waarmee je aan de slag kan. J 

Dus waar wacht je op, geef je op! Je kan me natuurlijk ook altijd even een mailtje sturen met meer info of om te vagen of het iets voor jou is.